Sunday, February 12, 2012

Sabar aku, sabar...!!


Hari paling tension and bengang!! semua nye cam sial. Internet pun cam sial.. slow gila. Line pulak asyik putus2 jer.. apakejadah weyyyyyyy!!! haramjadah betul arrr!!! ni mesti ada konspirasi tm stimix nak suruh aku upgrade stimix. Pagi td ada pekerja stimix kol aku nak suh aku upgrade sthitmix dr 512kbs kepada 1mbps. Tp kan... Fak kau arrrr!! line pun cam babi tercekit.. ni nak suh aku upgrade lagi.. bukan nye makin murah.. tp makin mahal! 
Tengok macam sekarang ni.. tenet aku slowwwwwwww siaaaaaaalllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  sebelum ni xder la slowwwwwwwwwwwww macam ni... ko memang celaka kan shitmix!!! nak suh aku upgrade.. macam2 arr kau buat.. slow kan tenet aku.... aku rasa siput babi pun xslow macam ni!!!!!!!!! arrrrrrrrr mood maki2 makian je ni... sebelum ni aku tgk movie online pun lepas gak tau... download lagu apa semua ok ja.. skang ni apa pun tak boleh, loaddddddddddd je memanjang!!! memang sengaja menghanjing aku kan?? sial arrr!!!! SEMUA MACAM HARAMJADAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! tau x!! HARAMJADAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! aih g mampus laa klu korg geleng kepala... aku tgh panas hati nih!!
nak download pic pun slow macam sial apa jadahhhhhhh ni weyyyyhh???!!!! Kabel bawah tanah terputus ker apa?? 
tengokkkkkkkkkkk terputus lagi tenet aku!!!!! pruuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lagi satu pasal KFC tu.... apa ker bangang sgt pasal ayam seketul pun nak kecoh!!!... woih kalau ko nak makan ayam sgt aku bleh tlg gorengkan laaaaaa!!!!! boleh mati ker klu sehari xmkn ayam?? hah!!!!..  yang korang pun satu kalau bab komen semua nak menang!!! ntah apa2 komen jer semua.. racist!!! aihhhhhh g mampus laaaa ngan racist tu!!!!!!!!!!!......... yang penting respect broooo!! respect!!!.... dua2 kene respect sesama sendiri... da wat salah tu mintak la maaf!! nak tunggu aku bg kaki baru korg nak mintak maaf ker??!!! haramjadu betul.. pastu keluar la bab politik sial, perkauman.. aih.. sial la!!!  
udah2 la pasal KFC... KFC fav aku selamanyaaaa!!!..... peace!!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.