Thursday, April 21, 2011

Saya malas nak update blog!!!


wahh amik ko tajuk entry aku kali ni memang sesuai untuk orang yang malas macam aku ni... Bulan April ini adalah bulan yang paling super super bz! sudah la bz satu hal, masalah pun nak join sekaki plak.. memang kembang la kepala hotak aku nak pk. baru pk ja tu belum buat lagi! haha udah macam super super gedik plak. Lantak aku la aih. Aku tengah duk pk. Kali ni aku nak post apa.... duk sekodeng entri2 blogger2 lain. Masing2 ada je bende yang nak di story. Tak boring ke wey?? sana sini cerita benda sama ja.... bosan arr! cer cite sal basikal ker, cite sal ikan keli ka.... apadaaa!! << warghhh yang aku sibuk2 pehal sukati deme laa nak post apa! 

hurmmm....... errmmmm ala kome xyah la bace entry aku ni. Bosan meh! Banyak benda nak cerita tapi cam malas2 arr... lantak laa!... udah ler dwit aku melayang!.. fuuhh.... apo kono eh.... aku tengah amik mood nak tidur ja ni.. wahh!! tetiba lak amik mood padahal sebelum ni aku terus ja terjun atas katil xyah amik mood pun. haha! aku tiru ayat kawan aku benornye dia suka sgt amik mood ntah mood apa2 je laaa...!! (if awak baca jgn trasa no) lalalala.....Suka The strokes x?  Aku suka... :) ok la I've got nothing to say..... chow dulu!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.