Saturday, April 23, 2011

Aku Menang Bowling!

Peuww!! nak tercabut tangan aku main bowling. Tapi tak sia-sia beb.. aku menang Perlawanan Bowling  Peringkat Negeri Perak! cam xcaya je kan aku menang!....... ok aku tipu ja. Aku menang tempat ke-4 Bowling antara penduduk taman aku ni ja. Dah lama aku xmenang apa2 an. Tu yang cam jakun ja. Main ngan makcik2 lak tu (dasyat makcik tu main bowling ganas2! yela diorg tiap2 minggu men bowling) aku ni baru 2 kali main.. kira ok la tu kan dr xmenang apa langsung. Mana xnye men bowling macam men lontar peluru! Tak fikir nak menang da time tu nak habiskan game je gila penat arr 3 set men rasa cam longgar je ibu jari ni. Nasib baik xtercabut. 

Tengok bukti aku menang tempat ke-4! hamper xder da aku telan semua mkanan dalam tu.. peduli apa! aku yg penat2 men cam orang gila.. (jakun2)... tapi part paling lawak  sepanjang aku kat tempat bowling tu (Ipoh Parade) ada 2 orang awek ni. Da tau nak g main bowling an pakai laa seluar.. ni g pakai skirt labuh da la kaler pink pastu tergedik2.... Da la masa dia nak baling bola tu cam ssh nak gerak... skirt plak kembang sana sini... lawak gila! nasib baik muke comey..aku bajet dorang n bf dorg tu tgh date sambil membowlingkan diri kot.... tp agak2 laa skirt tu kembang nasib baik xterangkat tinggi silap2 leh wat tiger show kat situ. I like!. Cam ngok pun ada. hahaha! (ehem! ayat tolong cover skit jaa cik eli~~~ baik2).. 


Apa2 pun "Cherating! waiting for me!! I'll be there soon!!! leh la kite bercanda riang bergedik bersama!!" sapa2 nak follow aku? sila angkat kaki cam usop wilcha.. awwww

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.