Wednesday, March 30, 2011

Tak guna!!


Ni apa punya orang daaaaa.. tak guna betul!! dah la call aku tak bagi salam... Aku nak bagi salam pun tak sempat! Ni dialog aku ngan pakcik tak guna tu!!! panas gua....


Aku: Hello...
pakcik: Ni sapa cakap ni??( terus tnya gtu je hah)
aku: errr ni siapa yaa?
pakcik: orang tanya jawap jelah ni siapa yang bercakap?!
aku: eh, pakcik yang kol sini pastu tnya lak sapa yang ckp ni patut pakcik kenalkan la diri dlu.
pakcik: jawap je laa orang tanya! ni siapa?? mak kamu ada?!
aku: mak xder.. g berbasikal....
pakcik: hah! len kali tu bila orang tanya ni siapa jawap je laaaa!! (pastu org tua ni membebel2 macam bagus jaa panas aku! pastu terus letak) 


Lebih kurang cam gini la dialog org tua tu... tp lagi dasyat ayat dia... da la ckp cam malas2 ja campur biadap!! 
Aku pantang betul orang call pastu tnya ni siapa... Cukup pantang gila!!!! Orang tua tu mmg kurang ajar betul. Aku tau dia mesti dr tmpt kerja mak aku. Memang xguna! saja pagi2 wat aku hanggin!! da la call pukul 7.40 pagi! pastu ckp macam bagus!!! nasib baik aku tak maki orang tua tu... hampir2 gak td. Tapi masa dia membebel tu aku sempat lagi mewaraskan akal fikiran ni so aku senyap jaa... Lu saja wat gua hanggin pagi2 ni kan???!!! Aku dapat tahu sapa yg call tu.. siap laa!! aku usha lu atas bawah! nak pukul tak berani....... gua usha je laa... warghhhhh!!! bengang2!!!!


Relaks2... tak payah marah2... buang masa ja... ni pun da buang masa aku tulis bende2 ni dalam blog!.. cehhh!!!





saja jer aku ltk muka rain.. sbb dia cute!! wahahahahha!! eh sambung balik marah!! warghhhhh!! xguna! xguna!!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.